Hirdetés

Még idén elkezdhetik forgatni az Ikrek folytatását

|

Arnold Schwarzenegger egyszerűen nem tud szabadulni klasszikus filmszerepeitől, azonban míg a Conan folytatásából és a Predator cameóból nem lesz semmi, addig az 1988-as Ikrek második részének munkálatai nagyon is szépen haladnak a színész szerint.

Hirdetés

A Terminátor franchise jövője erősen bizonytalan, az új Conan filmnek lőttek, A feláldozhatók folytatásából lehet, hogy nem lesz semmi és a Predator cameo sem valósult meg, tehát lényegében sorra hiúsulnak meg Arnold Schwarzenegger nosztalgikus próbálkozásai, ugyanakkor az Ikrek régóta tervezett második része, a Triplets még mindig a porondon van. 

Hirdetés

A színész az Entertainment Weekly munkatársával beszélgetett el a közelmúltban közelgő filmje, az Aftermath kapcsán, de az interjú során hamar felmerült az 1988-as családi film, az Ikrek folytatásának témája, amellyel azt tervezik, hogy a harmadik testvér nem más lesz, mint Eddie Murphy, ez pedig rengeteg humorforrást tartalmaz az írók számára. Schwarzenegger szerint a Triplets most prioritást élvez a számára:

"Dolgozunk rajta. Ez a legfontosabb most számomra, mert már húsz éve próbálom összehozni. Ivan Reitman [az Ikrek rendezője] hisz benne. Danny DeVito is hisz benne, mindig is hitt. Eddie Murphy is hisz benne. Fantasztikus lesz!"

Az osztrák tölgy hozzáette, hogy reményei szerint még idén elkezdhetik a munkálatokat. Az első rész mindösszesen 15 millió dollárból készült és 216-ot szedett össze világszerte, így a Universal Pictures joggal bizakodhat abban, hogy a nézők a folytatásra is vevők lesznek. Ti várjátok már?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.