Hirdetés

Írót és rendezőt talált a Tomb Raider folytatása

|

A lehetőségek száma NŐ!

Hirdetés

A 2018-as Tomb Raider reboot korrekt siker volt, habár a nemzetközi 274,7 millió dolláros bevétel más filmnek gyártási költségnek sem lenne elég. Korrekt volt, mint a korábbi Angelina Jolie-filmek rebootja és korrekt volt, mint a 2013-as videojáték adaptációja. Jolie-hoz hasonlóan sikerült megnyerni a főszerepre az akkor szintén friss Oscar-díjasnak számító Alicia Vikandert, aki ugyan sokak szemében mellbőségben meg sem közelítette Joliet, ellenben sokkalta jobban hasonlított a már említett 2013-as túlélő kalandorjára. Mindemellett sikeresen maradt földhözragadtabb az egész Illuminati, valamint Pandora Szelencéje nélkül. Régóta rebesgetik a folytatást, most viszont megtalálták azt, aki Lara Croftot ugráltathatja a nagyvásznon platformról platformra.

Hirdetés

2019-ben még úgy volt, hogy Ben Wheatley (Halállista, a 2020-as A Manderley-ház asszonya) rendezi a filmet, a forgatókönyvért pedig Wheatley állandó munkatársa, Amy Jump felelt volna (ő az első részt jegyző Geneva Robertson-Dworet és Alastair Siddonstól vette át a posztot) és az eredeti tervek a bemutatót illetően 2021. március 19-re szóltak. Viszont a világjárvány alaposan felborította a terveket. 

Most azonban a The Hollywood Reporter értesülései szerint az HBO-s Lovecraft Country showrunnere, Misha Green fogja nemcsak írni, hanem rendezni is a folytatást. Hogy Wheatleyék a csúszások miatt szálltak ki, vagy más oka van a távozásuknak, arról nem szól a fáma, de vélhetően a filmet gyártó Warner és MGM a Wonder Womanhez hasonlóan itt is szeretne a női kalandhősöket középpontba állító filmek mögé még nem bejáratott, de már bizonyító női filmeseket felsorakoztatni.

Annyi azonban bizonyos, hogy Alicia Vikander visszatér Lara Croft szerepében, a film producere pedig ismét Graham King lesz. Viszont a bemutató egyelőre nem ismert, lévén most az alapjaitól kezdve kell vélhetően újraírni az egészet, ha a vezető pozíciókban ilyen szintű változás állt be. Ti kíváncsiak vagytok egy újabb Tomb Raiderre az első rész fényében, vagy az elkövetkezendő évek kalandfilmjei közül jobban várjátok az Indiana Jones 5-öt, a Dwayne "The Rock" Johnson és Emily Blunt főszereplésével készült Dzsungeltúrát, esetleg a Tom Holland nevével fémjelzett Unchartedot?! 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.