Hirdetés

Ismét durva szereplőgárdával készít filmet David O. Russell

|

Elképesztő színészcsapatot sikerült újfent összeverbuválnia a rendezőnek.

Hirdetés

Hamarosan új filmmel jelentkezik A harcos, a Napos oldal és az Amerikai botrány készítője, az ötszörös Oscar-jelölt David O. Russell. És bár arra számítani lehetett, hogy ismét megpróbál majd egy színészóriásokból álló csapatot egybefogni, a legutóbbi casting hír alapján ez nemhogy sikerült neki, de talán még túl is szárnyalta eddigi önmagát. 

Hirdetés

A Deadline értesüléseiből ugyanis nemrég megtudtuk, hogy a korábban bejelentett főszereplő Christian BaleMargot Robbie és John David Washington (ő egyébként Michael B. Jordant váltotta) trióhoz most az alábbi nevek csatlakoztak: Rami Malek (Mr. Robot, Bohém Rapszódia), Zoe Saldana (Avatar, A galaxis őrzői), Anya Taylor-Joy (A vezércsel)Chris Rock (Fargo, Spiral)Mike Myers, Michael ShannonTimothy OlyphantAndrea Riseborough (Birdman)Matthias Schoenaerts (A halhatatlan gárda), Alessandro Nivola (Amerikai botrány) és Robert De Niro.

A filmről sajnos továbbra sem tudunk sok mindent, hiszen sem a történetére nem derült fény, sem a címére, de még a premier pontos dátumát is homály fedi. Annyi azonban biztos, hogy a film Russell eredeti ötletén alapul majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.