Hirdetés

Jai Courtney visszatér a James Gunn-féle The Suicide Squadban

|

Reboot ide vagy oda, egy bumerángtól nem olyan egyszerű megszabadulni.

Hirdetés

A James Gunn által írt és rendezett The Suicide Squad az eddig hírek alapján teljesen újragondolja majd a 2016-ban napvilágot látott rosszfiúkat középpontba állító történetet, amelyet nemrég még maga a film producere is csak megerősített. Bár rebootról beszélünk, korábban felröppentek olyan pletykák, miszerint a közönségkedvenc Margot Robbie Harley Quinnje is tiszteletét teheti, illetve arra is fény derült, hogy ki fog beugrani Deadshotként Will Smith helyére.

Hirdetés
 

A reboot munkálatai tehát szépen alakulnak, a Slashfilm pedig a minap arról számolt be, hogy egy karakter már egészen biztosan visszatér a David Ayer által dirigált első részből. Ez a figura pedig nem más, mint a Jai Courtney által életre keltett Bumeráng kapitány, akinek a színészi tehetsége ugyan hagy némi kívánnivalót maga után, mégis Bumeráng kapitányként kifejezetten szórakoztató alakítást tett le elénk az asztalra. Courtney a visszatéréséről egy a Business Insidernek adott interjújában beszélt, ahol néhány apró részletet is megosztott Gunn mozijáról. 

Ha minden jól megy, akkor néhány hónapon belül megkezdjük a forgatást. Sajnos túl sok mindent nem árulhatok el, de arról biztosíthatok mindenkit, hogy Bumeráng ismét a részese lesz a dolognak. Ami a filmet illeti, bár teljesen más lesz mint amilyen az első volt, viszont ettől függetlenül nem lesz ok panaszra a végeredmény láttán.

Hogy Gunn miképpen tervezi visszahozni az ausztrál gyökerekkel rendelkező tolvajt, azt egyelőre még homály fedi, mindenesetre reménykedünk benne, hogy Bumeráng jelenléte nem fog feleslegesnek érződni az új csapatfelállás láttán.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.