Hirdetés

Jake Gyllenhaal a nyílt vizen fog fosztogatni

|

A színész a Cut & Run című heist filmben rabol majd ki luxusjachtokat.

Hirdetés

Jake Gyllenhaalnak már eddig sem kellett aggódnia a mindennapi betevője miatt, hiszen csak a tavalyi évben láthattuk őt A bűnös amerikai remake-jében, illetve a Szilaj folytatásában is felismerhettük a hangját a szinkronszínészek között, nemsokára pedig Michael Bay új filmjében, a Rohammentőben fog ismét főszerepet játszani Yahya Abdul-Mateen II mellett.

Hirdetés

Arról is beszámoltunk, hogy hamarosan Guy Ritchie-vel dolgozhatnak együtt egy afganisztáni akció-thrillerben, és most a Cut & Run című projekttel hozták szóba a színészt. Egyelőre keveset tudni az új filmről, melynek a forgatókönyvét John Glenn (Sasszem, SEAL Team) jegyzi, a jogokat pedig a New Republic Pictures nyerte meg egy licitháború keretében - számolt be róla a Deadline. Egy rövid szinopszis szerint a Cut & Runban egy tolvajbanda motorcsónakokkal rabol ki szuperjachtokat, mígnem egy olyasvalakitől lopnak, akitől nagyon nem kellene. Valószínűsíthető, hogy Gyllenhaal lesz az egyike a rablókból lett jófiúknak, de a rosszfiú szerep sem állna tőle távol.

A projektet Gyllenhaal a Nine Storios Productions nevű produkciós cégén keresztül producerként is támogatja, akárcsak a New Republic alapítója, Brian Oliver és elnöke, Bradley Fischer. 

Ti melyik térfélen látnátok a színészt szívesebben?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.