Hirdetés

Pókember: Idegenben - ezért csatlakozott Jake Gyllenhaal

|

A színész egy interjúban válaszolt a kérdésre, ami bármennyire is meglepő, de felettébb egyszerű.

Hirdetés

Az új Pókember-film, az Idegenben első előzetese hatalmas sikernek örvend - amit már akár magyarul is élvezhettek - és ez nagyrészt Jake Gyllenhaalnak köszönhető. 

Hirdetés

A színész, akit gyakorlatilag sorozatosan csak kirabol az Akadémia az Oscar-díjátadókon, az új Netflix filmjével kapcsolatban adott egy interjút az LA Times-nak, aminek keretein belül nem csak a Velvet Buzzsawról beszélt, hanem akarva-akaratlanul az új Póki-filmről is. Gyllenhaal arra a kérdésre, amit már millión kérdeztek tőle, hogy miért is vállalta el Quentin Beck, azaz Mysterio szerepét, ezt válaszolta:

"(Mysterio) egy nagyon érdekes karakter… Tudjátok, ez a kérdés volt azon kérdések egyike, amit az emberek állandóan feltettek nekem az évek során. El fogod vállalni? Meg akarod csinálni ezt a filmet? Ha megkérdeznének erről, elvállalnád? stb. És az én válaszom mindig ugyanaz volt, mióta láttam a Sundance [Filmfesztivál] egykori felhozatalát, ahol megannyi fantasztikus történet volt remek karakterekről, és ez volt mindig is az én gyengém, hogy találjak valamit a sokaság között, ami passzol hozzám, amit szeretek, és amivel őszintén magam lehetek. És egyszerre csak ez a felajánlás is eljutott hozzám. És nagyon örülök, hogy a többi embert is ennyire izgalomba hozza."

 

Jake Gyllenhaal azt a Mysteriót fogja játszani a Pókember: Idegenben filmben, aki a képregények alapján egy rosszfiút testesít meg, mégis az előzetes és a kiadott információk alapján nagyon úgy néz ki, hogy összetársul a mindannyiunk által szeretett (és eléggé esetlen) Pókmanussal egy nagyobb gonosz (vagyis az Elementálok) ellen.

Ti várjátok már az új Pókember-filmet?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.