Hirdetés

Ő lehet a következő James Bond film főgonosza

|

Közel 20 év után ismét egy női gonosz keserítheti meg Bond dolgát. Mintha Supermannek a kriptonittal kellene szembeszállnia, nemde?

Hirdetés

Sokan gondoltuk azt a Spectre - A Fantom visszatér megtekintése után, hogy a kétszeres Oscar-díjas Christoph Waltz zseniális gonosza, Blofeld visszatér majd (erre utalt a film befejezése is), azonban a színész nyilatkozatai alapján arra kell számítanunk, hogy Bond leghírhedtebb nemezise bizony kimarad a következő felvonásból. De akkor mégis kivel pótolhatnák őt, ki lehetne elég ahhoz, hogy meg tudják ismételni a Skyfall elsöprő erejű sikerét a 25. filmmel?

Hirdetés

A Mirror értesülései szerint a producerek kívánságlistájának élén egy remek brit színésznő, Helena Bonham Carter áll, aki korábban több sátáni szerepben is bizonyított már: a Harry Potter szériában Bellatrix Lestrange-ként okozott komoly veszteségeket a címszereplőnek, az Alice Csodaországban történetében ő volt az ördögi Red Queen, míg a Sweeney Toddban sötét titkot őrzött. 

Ha valóban őt választják ki a 2019. október 25-én debütáló James Bond 25. antagonistájának, akkor közel 20 év után, az 1999-es A világ nem elég óta (amiben a gyönyörű Sophie Marceau-val gyűlt meg a 007-es baja) most először kell megküzdenie őfelsége titkos ügynökének egy női főgonosszal. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.