Hirdetés

A Kingsman egyik színésze is szerepelhet az új James Bond filmben

|

Egyik kémfilmből a másikba.

Hirdetés

Egyre többet tudunk meg a következő James Bond filmről. Május végén bejelentésre került minden fontosabb részlet a projekt kapcsán, nemrég pedig az is kiderült, hogy ki lehet a főgonosz. Viszont azon kívül, hogy Daniel Craig lesz a főszereplő és Helena Bonham Carter játszhatja el a nemezisét, semmi mást nem tudunk a leendő szereplőgárdáról. Leszámítva az új pletykát. 

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy Mark Strong - akit legutoljára a Kingsman: Az Aranykörben láthattunk stílusosan elköszönni - is benne lesz az új James Bond film stábjában. Instagramon ugyanis felbukkant egy videó Giacomo Farci személyi edző jóvoltából, aki bemutatta, hogy a színész éppen formába hozza magát. Ezt ráadásul olyan hashtagekkel tette meg, mint a James Bond, a 007, a Daniel Craig és a Danny Boyle. Farci már több projektre is felkészítette Strongot (például a Kingsmanekre, a Zöld Lámpásra és a Shazam!-ra is), így ha valaki, hát ő bizonyára tudja, hogy mire edz a színész. A videót és a posztot azóta eltávolították, de még előtte sikerült megörökíteni a címkéket.

Egyelőre sem a Sony Pictures, sem a rendező nem kommentálták a dolgot, de a James Bond 25 forgatása csak decemberben kezdődhet meg, addig bőven van idő bejelenteni Strongot és a többieket. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.