Hirdetés

Jason Momoa rendkívüli harcjeleneteket ígér a Dűnében

|

A színész a legutóbbi nyilatkozatában fejtette ki, hogy egész karrierje során nem vett részt ilyen gyönyörű akciókban.

Hirdetés

Denis Villeneuve, a Szárnyas fejvadász 2049, az Érkezés vagy éppen a Sicario: A bérgyilkos rendezője a múltkor megvillantotta egy előzetes erejéig, hogy milyen Dűne adaptáció készül a keze alatt. A kanadai rendező többször említette, hogy már gyerekként lenyűgözőnek találta Frank Herbert űreposzát, és minden porcikájával azon van, hogy ne valljon kudarcot a megfilmesítéssel. A felettébb impozáns színészgárda egyik tagja, nevezetesen maga Jason Momoa például azt vetítette előre legutóbbi nyilatkozatában, miszerint szenzációsak lesznek a film összecsapásai.

 

Hirdetés

A színész nem volt rest az interjúban méltatni ezt a mozit és egyben Villeneuve-t, és elmondása szerint az új Dűnében olyan harci jelenetekre számíthatunk, amiket ő sem minőségben, sem mennyiségben nem csinált eddigi karrierje során. Nagy szavak ezek, főleg olyan szerepekkel a háta mögött, mint Conan, Aquaman vagy Khal Drogo. Momoa bővebben így nyilatkozott:

"Sose dolgoztam még egy ilyen szenzációs rendezővel. Denis egy filmes zseni, és úgy összességében az akciók, amiket eddig csináltam, kanyarban sincsenek azokhoz, amit Denis művelt. Csak nézni néhány jelenetemet, a kamera mögé menni, és Greig [Fraser - operatőr] szemén keresztül Denis-vel együtt látni ezeket, életemben nem láttam ennyi gyönyörűséget egy harci jelenetben. Lényegében bármit, amit csinálok, nem fog ennyire jól kinézni. Szóval hálás köszönet, Denis."

A színész, aki Duncan Idahót alakítja a filmben, ezek után még azt is hozzátette, hogy az akciójelenetek, főleg a verekedések a sakkhoz hasonlítanak leginkább. Elmondása szerint egyszerre támadtak és védekeztek, nem agyatlan kaszabolás volt, és mindig több lépéssel az ellenfél előtt kellett járniuk. Nagy szavak ezek, és reméljük, mi is mihamarabb megtapasztalhatjuk ezeket a jeleneteket a nagyvásznon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.