Hirdetés

Jensen Ackles egy titkos DC-filmen vagy sorozaton dolgozik

|

A Supernatural egykori sztárja a Warner Bros. segítségével készít egy még hivatalosan be nem jelentett projektet.

Hirdetés

Még egy darabig mindenképp szokni kell, hogy Jensen Acklest már nem Dean Winchesterként látjuk a tévéképernyőkön. A Supernatural, vagyis az Odaát sztárja 15 év után búcsúzott a szereptől, ám sem őt, sem a sorozatbeli testvérét alakító Jared Padaleckit nem kell tutujgatni, hiszen mindkettőjük gyorsan talált magának új munkát.

Hirdetés

Acklest hamarosan a The Boys harmadik évadjában láthatjuk viszont Soldier Boyként, míg emellett egy Supernatural előzménysorozatot is fejleszt a The CW csatornának Winchester címen. A színész pedig az Inside of You with Michael Rosenbaum podcastben azt is elárulta, hogy egy titkos projekten is dolgozik a DC-nek.

"Van egy DC-s projekt, amit a Warner Bros. és más nagyszerű társak segítségével fejlesztek jelenleg… Erről nem is mondok többet, mert nem akarom elkiabálni."

Ackles szavai alapján a Warner még nem adott zöld utat a projektnek, tehát a már hivatalosan is bejelentett DC-filmek vagy sorozatok egyikéről sem lehet szó. Innentől pedig csak találgatni lehet, hogy Acklest a DC univerzum mely szeglete babonázta meg annyira, hogy új projekten dolgozzon a Warnernek.

A színész korábban két animációs filmben is felbukkant szinkronszínészként. Előbb Jason Toddnak kölcsönözte a hangját a 2010-es Batman a Piros Sisak ellen című filmben, majd a kétrészes Batman: The Long Halloweenben már magát Batmant szinkronizálta. Ezek alapján vajon egy újabb Batman projektet kaphatunk Acklestől vagy teljesen új vizekre fog evezni, mit gondoltok?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.