Hirdetés

J.K. Simmons visszatérhet J. Jonah Jamesonként az MCU-ban

|

Az Oscar-díjas színész az ikonikus szerepéről nyilatkozott, illetve annak lehetséges visszatéréséről.

Hirdetés

Habár nem öregedett olyan jól a Sam Raimi-féle Pókember-trilógia, mint azt a rajongók talán gondolták volna, egy bizonyos aspektusa még mindig ugyanolyan kiemelkedő, mint akkoriban, a megjelenéskor volt: J.K. Simmons, illetve az ő karaktere. J. Jonah Jameson, az öntelt, mindenkin átgázoló főszerkesztő figurája első pillanatától fogva sokunk kedvence lett, akihez már nem is tudnánk más színészt elképzelni, mint a Whiplash-ért Oscarral díjazott Simmons. Pontosan emiatt volt annyira üdítő őt látni újra ebben a szerepben a Pókember: Idegenben stáblistája alatt, és egy minap megjelent hír kapcsán elégedettségünk tovább növekedhet, hiszen Simmons aláírt további Pókember-folytatásokra.

Hirdetés

J.K. Simmons nemrégiben egy interjút adott az Entertainment Weeklynek, aminek keretein belül több dologra is kitért filmográfiája kapcsán, de jelen esetben mégis Jonah Jameson karaktere a legérdekesebb. A Pókember: Idegenben való rövid, de borzasztóan poénos szereplése után nagyon úgy fest a helyzet, hogy a színész több folytatásra is leszerződött a Marvellel. Habár elég titokzatosan és szűkszavúan fogalmazott, például nem nevezte meg Jameson karakterét név szerint, de mondandójából mégis ezt lehetne leszűrni - amit még a Marvel Magyarország is megerősíteni látszik. Ám hogy melyik folytatásokban fog felbukkanni (esetleg a Jared Leto-féle Morbiusban is), még nem tudni pontosan.

Ti örülnétek, ha Simmons újra J. Jonah Jameson lenne?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.