Hirdetés

Joaquin Phoenix játssza a főszerepet Ari Aster új filmjében

|

A hírek szerint az új projekt is hű marad Aster kedvenc műfajához, a horrorhoz.

Hirdetés

Ari Aster az utóbbi évek egyik legkülönlegesebb rendezője. Bár túl sok filmje még nincs, az vitathatatlan, hogy az Örökséggel és a Fehér éjszakákkal maradandót tudott alkotni a horror-pszicho-dráma műfajkeverékben. Nagy valószínűséggel ez hamarosan folytatódni fog a Disappointment Blvd. című filmmel (magyarul annyit jelent, hogy "Csalódás körút"), ugyanis most már hivatalos, hogy ismét összeáll a független (horror)filmek szilárd bástyájával, az A24-gyel.  

Hirdetés

Már csak hab a tortán, hogy ezúttal már az is hivatalossá vált, hogy a főszerepet nem más fogja alakítani, mint Joaquin Phoenix, napjaink egyik - jó értelemben véve - "legbetegebb" színésze. Ha valaki csak pislog, hogy kiről van szó, akkor annyit segítek, hogy Todd Phillips Jokerében ő volt az a csávó, aki Gotham városát az anarchiába taszította. Már így, egyelőre nem sok információval a birtokunkban borítékolható, hogy Aster a lehető legokosabban döntött, továbbá magát a projektet is elég jó fényben tünteti fel Phoenix neve, mert csak és kizárólag olyan filmszerepeket vállal el, amik teljes mértékben elnyerik a tetszését. 

Azért is becsapós a Disappointment Blvd.-ról bármi biztosat is nyilatkozni, mert novemberben még egy Beau Is Afraid címre hallgató Aster-filmről terjedtek a hírek, ami egy intim karakterdrámán keresztül mutatja be egy világhíres nagyvállalkozó életét. A kérdés csak az, hogy itt most két külön filmről van szó, vagy a kettő egy és ugyanaz, és csak a címen változtattak?  

Nem Aster az első nagyobb rendezői név, akivel mostanában összeboronálták Phoenixet, mert a hírek szerint Ridley Scott-tal is együtt dolgozik egy Napóleon-életrajzi filmen, a Kitbagen, de több, mint valószínű, hogy a Disappointment Blvd. forgatása hamarabb el fog kezdődni, mert Scott egyelőre a Gucci c. filmjén ügyködik. Vásznon (vagy képernyőn, ha a helyzet úgy akarja) leghamarabb mégis a szintén A24-es C'mon C'monban láthatjuk, úgyhogy az imént említett nagyobb dobásokra még egy ideig várni kell. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.