Hirdetés

John Cena új akcióvígjátéka az Amazonnál kötött ki

|

A pankrátorból lett színész egy gyémántcsempész csapatra csap majd le az Officer Exchange-ben.

Hirdetés

Úgy tűnik, érdemes megmászni a pankrátori szamárlétrát, hiszen legyen szó akár Dwayne Johnsonról, akár Dave Bautistáról, egyikőjük sem az a színész, akinek kullognia kellene az újabbnál újabb projektek után. Na nem mintha Amerikában a pankrátorkodás ne lenne legalább akkora szenzáció, mint egyes hollywoodi remekművek.

Hirdetés

A fiatalabb pankrátorokból lett színészek egyik legfényesebb csillaga John Cena, aki a közelmúltban megfordult a Halálos iramban franchise-ban, majd a The Suicide Squadban, hogy aztán év elején a Békeharcos sorozatban tűnjön fel ismét címszereplőként. Cenát ezután a Warner láncolta magához egy hibrid élőszereplős-animációs projekt képében, amiben a Bolondos dallamok Prérifarkasa jogi csatározásba kezd a bombáit és fegyvereit gyártó Acme céggel szemben.

Cena pedig újabb projekt mellé köteleződött el, ezúttal azonban kilép az HBO Max árnyékából, hogy az Amazon Studiosnak gyártsa le az Officer Exchange című rendőrös vígjátékát. Ebben Cena egy Shep nevű figurát alakít, aki egy helyi rendőrrel fog összefogni, hogy ketten lebuktassanak egy gyémántcsempészetre specializálódott bandát Indiában. A film forgatókönyvét Ben Zazove (Gnomeo & Juliet 2) és Evan Turner jegyzik, de egyelőre más konkrétummal nem tudtak szolgálni az érintettek.

Szerintetek megérdemli Cena, hogy így felfutott a csillaga Hollywoodban?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.