Hirdetés

Dátumot kapott a John Wick 3

|

A Lionsgate bejelentette, hogy Keanu Reeves mikor számol le a bérgyilkosok világával.

Hirdetés

A világ legcoolabb és leghalálosabb bérgyilkosától, John Wicktől legutóbb úgy vettünk búcsút, hogy fogalmunk sem volt, mi fog történni vele, de abban biztosak lehetünk, hogy látni akarjuk az eseményeket, méghozzá az első sorból. Erre lehetőségünk is lesz. 

Hirdetés

A Lionsgate ugyanis bejelentette, hogy a John Wick 3, avagy John Wick: Chapter Three 2019. május 27-én kerül a mozikba, természetesen ezúttal is Keanu Reeves főszereplésével. A harmadik felvonást az első kettő részt is rendező Chad Stahelski vállalta el, aki ebben az esetben is Derek Kolstad (John Wick 1-2) szkriptje alapján dolgozhat. 

A kiadó egyelőre nem erősített meg Reevesen kívül semmilyen más visszatérőt sem, de meglepődnénk, ha nem bukkanna fel mindenki a bérgyilkosok világából, aki még élt a John Wick: 2. felvonás végén. A készítők korábbi nyilatkozataiból ítélve a John Wick 3-ban lezárulhat a címszereplő története, de ettől függetlenül nem kell búcsút mondanunk a franchise-tól: a tévéképernyőkön is láthatjuk majd és spin-off is készül belőle. Sőt, nincs kizárva egy Atomszőke-John Wick crossover sem. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.