Hirdetés

Premierdátumot kapott a Jurassic World 3

|

Nem sokáig maradunk dínók nélkül, hiszen hivatalosan is trilógiává bővült a Jurassic World. Legalábbis a 3. rész bemutató időpontja már ismert.

Hirdetés

A Universal stúdió láthatóan nagyon bízik a Jurassic World szériában (persze erre minden oka meg van, hiszen a 2015-ben bemutatott első rész 1,67 milliárd dollárt termelt világviszonylatban), mert még be sem mutatták az idén nyáron érkező 2. részt, a Bukott birodalmat, de a stúdió már be is jelentette, hogy pontosan mikor érkezik a harmadik felvonás.

Hirdetés

Mint kiderült, A Jurassic World 3 ismét 3 év szünet után, 2021. június 11-én érkezik majd a mozikba az Egyesült Államokban, ahova ezidáig csak egy cím nélküli Pixar animáció van bejelentve. Az első részt rendező Colin Trevorrow ezúttal is kiveszi a részét az írásból, társa azonban ezúttal nem Derek Connolly, hanem Emily Carmichael (Tűzgyűrű: Lázadás forgatókönyvírója) lesz. 

A Jurassic World: Bukott birodalom 2018. június 22-én jelenik meg a mozikban J.A. Bayona (A lehetetlen, Árvaház, Szólít a szörny) rendezésében, főbb szerepben pedig Chris Pratten és Bryce Dallas Howardon kívül felbukkan még Jeff Goldblum, BD Wong és Toby Jones is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.