Hirdetés

Kapaszkodjatok meg: Sikoly gabonapelyhet dobnak piacra

|

A Cereal Killer Cafe jelentette be, hogy Sikoly ihlette reggeli müzlit adnak ki - akár ajándék mozijeggyel is.

Hirdetés

A Sikoly-filmek elképesztő nagy népszerűségnek és rajongásnak örvendenek mind a mai napig, és nem véletlenül. Az 1996-tól elstartolt filmsorozat szám szerint ötödik epizódja jövő januárban fog a mozikban kikötni, addig pedig bőven van még alkalmunk egyszer-kétszer újranézni az eddigi epizódokat. Ezt szeretné valamilyen szinten még inkább feldobni a Cereal Killer Cafe, ami különleges, limitált és tematikus gabonapelyhekkel (pl. Minecraft, Oreo, Pokémon, Churros, Szezám utca, A Simpson család, de CBD-s müzlijük is akad) hívta fel magára a figyelmet. Ugyanis - és most kapaszkodjatok meg - Sikoly ihlette reggelizőpelyhet dobnak piacra… nem viccelünk…

Hirdetés

A szimplán (és picit be kell vallanunk, stílusosan) csak Strawberries & Scream-re elkeresztelt új gabonapelyhük az új Sikoly-filmmel együtt fog megjelenni 2022 januárjában - méghozzá a mozikban. Viszont itt még nincs vége a homlokráncoló meglepetéseknek! Ha hihetünk az előzetes híreszteléseknek, akkor az epres-mályvacukros - hogy miért nem málnaszörpös ízű, azt ne kérdezzétek… - müzli doboza alján akár ajándék mozijegyeket is találhatunk majd. (Tehát ellentétben a Jeremy Irons Gabonapehellyel, itt tényleg lehet valami a doboz alján…) Persze mindez csak a tengerentúlon, illetve tőlünk nyugatabbra lesz elérhető, idehaza meg kell majd elégednünk a sima popcorn + nagy kóla kombóval. De nem lennénk meglepve, ha majd a Cereal Killer Cafe webshopjában is kapható lesz ez az új gyilkos sikolyos gabonapehely.

Ha a Sikoly gabonapehely epres-mályvacukor ízű, akkor a Rémálom az Elm utcában, a Péntek 13 vagy éppen a Halloween milyen ízű lenne? Utóbbi biztos, hogy sütőtökös…

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.