Hirdetés

A Végjáték egyik rendezője szerint Keanu Reeves lehetne Moon Knight

|

Anthony Russo szerint a Rémkirálynak kellene a fehér köpenyes igazságosztó bőrébe bújnia.

Hirdetés

Arról már egy ideje tudunk, hogy a csaknem mindenki által szeretett Keanu Reeves szerepet fog kapni a Marvel Filmes Univerzumban, viszont hogy pontosan melyik szerepet, az egyelőre kérdéses. Pár hónapja még azt rebesgették, hogy a közelgő The Eternals moziban lesz majd látható a Rémkirály, viszont ez az idei San Diegó-i Comic-Con után füstbe ment tervnek bizonyul. Viszont a minap egy rettentő érdekes és egyben a színészhez nem kicsit testhez álló karakter került a középpontba Reeves kapcsán, amit az örökifjú képregényrajongó Kevin Smith és maga Anthony Russo, a Bosszúállók: Végjáték egyik rendezője is kifejezetten jó ötletnek tart.

Hirdetés

A karakter ötlete az egyik interjú közben került elő, mialatt Kevin Smith (a Jay és Néma Bob Reboot írója, rendezője, egyik címszereplője) rákérdezett a Russo-tesóknál, hogy milyen szerepben tudnák elképzelni Reeves-t. Persze rögtön előjött a The Eternals, és a rendezők sajnálták is, hogy nem kapott a filmben szerepet, majd maga Smith dobta be ötletként, hogy mi lenne, ha ő játszaná el Moon Knightot, vagyis a Holdlovagot. Joe Russo tartózkodott, de Anthony heves bólogatások közepette helyeselt, hogy ez egy rettentő jó ötlet lenne.

Aki nem ismerné, Holdlovag (vagy polgári nevén Marc Spector) egyike azon szuperhős-antihős keveréknek, akik a Marvel széles szereplőbázisát gazdagítják. Még 1975-ben debütált a képregények hasábjain, és legtöbbször a Marvel Batmanjeként szokták azonosítani (ezzel persze csak a rajongókat haragítják magukra). Spector egy tengerészgyalogos volt egy bizonyos Bushman nevű vezér keze alatt Egyiptom-Szudán határában, de mikor realizálta, hogy nem éppen a jók oldalán harcol, fellázadt Bushman ellen. A vezér - büntetésképp - magára hagyta őt a sivatagban, hogy a szomjúság és a tűző nap végezzen majd vele. Viszont az egyiptomi holdisten, Khonszu megmentette őt, és szárnyai alá vette mint első számú bosszúálló. Persze ahány képregényfüzet, annyi történet, de talán ez a leginkább sztenderd.

Kevin Feige még nem erősítette meg, hogy ténylegesen ezt a karakter fogja életre kelteni Reeves, viszont mi kifejezetten örülnénk neki, ha mindez így történne. Persze addig még sok víz lefolyik a Dunán, de mi azért reménykedünk benne. Ti mit gondoltok? Testhez álló szerep lenne a Baba Yagának, vagy más szerepet képzeltek el neki?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.