Hirdetés

Készül a Kung Fu Panda 4. része

|

És már azt is tudjuk, mikor jön.

Hirdetés

A DreamWorks animációs stúdió egyik legismertebb és legsikeresebb franchise-a kétség kívül a Kung Fu Panda, ám a 2016-os harmadik rész óta nem készült új film Po és az Őrjöngő Ötös kalandjaiból. A rajongók legnagyobb örömére azonban hamarosan véget ér a hosszú hiátus.

Hirdetés

A Deadline értesülései szerint ugyanis a DreamWorks hivatalosan is belevágott a Kung Fu Panda 4. részének fejlesztésébe. A hírportál megtudta, hogy a film már premierdátumot is kapott, ami ennek alapján 2024. március 8-án érkezhet a mozikba, ha minden a tervek szerint halad majd. A cselekményről egyelőre nem árultak el részleteket, ahogyan sem rendezőt, sem pedig színészeket nem szerződtettek még le hozzá, de az biztos, hogy ez lesz az első alkalom, hogy egy Kung Fu Panda-filmet a Universal stúdió forgalmaz, mivel 2016-ban ők vásárolták fel a DreamWorksöt.

Ha a film marad a most bejelentett dátumon, akkor bizony rendesen meg kell majd küzdenie a nézők kegyeiért a pénztáraknál: egy héttel előtte nyit a mozikban Ryan Gosling és Emily Blunt akciófilmje, a The Fall Guy; majd egy napon debütál a Hang nélkül előzményfilmmel, az A Quiet Place: Day One-nal, hogy aztán pár héttel később megérkezzen a Pókember: Irány a Pókverzum! harmadik része, a Spider-Man: Beyond the Spider-Verse (2024. március 29.) is. Persze addig még sok minden változhat, így közel sem biztos, hogy a felsorolt filmek közül mind marad a helyén. Meglátjuk.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.