Hirdetés

Készül a Ragyogás folytatása, már a rendezőt is kiválasztották

|

Újabb Stephen King könyvet adaptálnak, ami nem más, mint a leghíresebb King filmváltozat, a Ragyogás folytatása.

Hirdetés

Úgy tűnik, virágkorát kezdi élni a Stephen King munkásság filmes feldolgozása, hiszen még a kevésbé jól sikerült A Setét Torony mellett olyan remek darabok születtek, mint az Az, a Mr. Mercedes, aminek már be is rendelték a második évadát, és nem mellesleg a Netflix saját filmje, a Gerald's Game, aminek rendezője, Mike Flanagan kapta meg a lehetőséget, hogy megrendezze King nem is olyan régen írt Doctor Sleep című regényének adaptációját.

Hirdetés

Az 1977-ben könyvespolcokra került A ragyogás folytatására 36 évet kellett várni, de Stephen King végül 2013-ban csak megírta, hogy mi történt a hátborzongató hotelben az apja által majdnem lemészárolt kisfiúval, miután felnőtt.

Mike Flanagan a Gerald's Game mellett még olyan horrorokat is letett az asztalra, mint az Ouija: A gonosz eredete, a Mielőtt felébredek, a Hush és az Alagút. Az Azt is jegyző Warner Bros. csapott le a könyv megfilmesítési jogaira, akik 1980-ban a Ragyogást is gyártották.

Ti mire számítotok a Doctor Sleeptől?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.