Hirdetés

Két tűz között - James Cameron tévés rebootot készít?!

|

Az Arnold Schwarzenegger és Jamie Lee Curtis párosával fémjelzett Két tűz között a mai napig rendre ott van a kedvenc akciófilmek listáján, de úgy tűnik, hogy a klasszikus hamarosan a tévéképernyőkre is beköltözhet.

Hirdetés

James Cameron már jó ideje az Avatar bűvkörében él és grandiózus tervei szerint még évekig csak ezzel foglalkozik majd, miközben például visszaszállnak rá a Terminátor franchise jogai is. Pedig volt olyan időszak is, amikor olyan - mára klasszikussá vált - filmeket alkotott, mint A mélység titka, A bolygó neve: Halál, a Terminátor 2 és az Arnold Schwarzeneggerrel készült Két tűz között, amely sokak számára igazi bűnös élvezet. 

Hirdetés

Sosem gondoltuk volna, hogy valaha is halljuk majd egy új projekt kapcsán a Két tűz között (True Lies) nevét egy lehetséges felújított változatot leszámítva, azonban a The Hollywood Reporter információi szerint a kultikus filmet maga James Cameron rebootolhatja executive producerként, azonban nem a mozik, hanem a FOX csatorna számára. A széria írói posztját Marc Guggenheim (A zöld íjász, A holnap legendái, Marvel's Daredevil, Zöld Lámpás) tölti be, míg McG (Charlie angyalai, Terminátor - Megváltás, Kémes hármas) producerként és a pilot rendezőjeként lehet részese a produktumnak. Úgy hírlik, hogy a reboot egy modern változata lesz az eredetinek, vagyis egy napjainkban élő pár egyik feléről derül ki, hogy titokban kém. 

Ti megnéznétek egy Két tűz között sorozatot?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.