Hirdetés

Jövőre forgatják az új Terminátor filmet

|

James Cameron korábban egyértelművé tette, hogy nem végzett még a Terminátor szériával és miután visszakerülnek hozzá a jogok, bizony helyrerakja a franchise-t. Úgy tűnik, hogy erre már jövőre sor kerül, a Terminátor 6 munkálatainak elkezdésével.

Hirdetés

A Terminátor: Genisys folytatásából jó eséllyel már nem lesz semmi, viszont 2019-ben visszaszállnak James Cameronra a franchise jogai, aki máris komoly tervezgetésbe fogott a jövőt illetően. Legutóbb még azt nyilatkozta, hogy jelenleg egy három filmes történet felé hajlik, amivel megújítja a szériát. Most újabb fejleményekről számolhatunk be. 

Hirdetés

A The Playlist jelentése szerint a következő Terminátor filmet 2018-ban kezdik el forgatni, ráadásul a nemrég 70. születésnapját ünneplő Arnold Schwarzenegger sem fog kimaradni belőle, aki maga erősítette meg ezt a nyilatkozatában: 

"Jövő márciusban forgatjuk a Terminátor 6-ot, James Cameron és David Ellison is visszatértek a fedélzetre. Ezután jöhet a Conan." 

Az osztrák tölgy mondanivalója már csak azért is érdekes, mert hatodik részként hivatkozik a következő Terminátor mozira, ami azt engedi feltételezni, hogy nem egy rebootot kapunk, hanem talán a Genisys sztoriszálat folytatják valahogy. Jelen pillanatban David Ellisonnál vannak még a franchise jogai és az, hogy mindkettejük neve szerepel a projektben Schwarzi szerint arra utalhat, hogy Cameronnal konszenzusra jutottak a Terminátor filmek jövőjével kapcsolatban. Sajnos az egykori kormányzó arra nem utalt, hogy a rendezői feladatokat ki láthatja el (Cameronn az Avatarok mellett valószínűleg csak produceri mivoltában tudja támogatni a projektet), pedig jó lett volna egy jelet kapni arról, hogy valóban a Deadpool rendezője, Tim Miller kapta-e meg. 

Ami a Schwarzi által említett másik tervezetet, a Conant illeti, Chris Morgan forgatókönyvíró korábban azt nyilatkozta, hogy befuccsolt a dolog és nem lesz belőle semmi, viszont a színész később azt nyilatkozta, hogy épp újraírják a szkriptet és továbbra is az a terv, hogy méltó befejezést kapjon - akár a Netflixen is. Szintén erősen kérdőjeles az évek óta ígérgetett Ikrek folytatás is, amellyel kapcsolatban áprilisban azt szellőztette meg Schwarzenegger, hogy talán már idén forgathatják. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.