Hirdetés

A Hangya és a Darázs sztárja lehet Jill Valentine a készülő Kaptár-rebootban

|

A Marvel világából érkezhet a főszereplő.

Hirdetés

Régen hallottunk már a 2017-es lezáráskor azonnal bejelentett Kaptár-rebootról, melyet ezúttal már egy minőségibb alkotásként szeretnének összehozni, ezért producernek megnyerték azt a James Want, aki a Fűrésszel és a Démonok között-filmekkel már kivívta magának a közönség bizalmát. A forgatókönyv már elkészült, ami a rendező szerint nagyon félelmetes lesz, ha pedig hihetünk a legújabb híreknek, akkor a rajongók a főszereplőkkel is meg lesznek elégedve.

Hirdetés

Persze ezeket jelenleg még erős pletykaként kell kezelni, de jelen állás szerint úgy tűnik, hogy a film főszereplője a játékokból jól ismert Jill Valentine lenne, akit A Hangya és a Darázs, valamint a Ready Player One sztárja, Hannah John-Kamen alakíthat. A színésznőnek a The Illuminerdi szerint már fel is ajánlották a szerepet, aki azonban még nem döntötte el, hogy elvállalja-e. Rajta kívül pedig a játékok további közkedvelt karakterei is feltűnhetnek majd a film során.

A hírek szerint Claire Redfield szerepére Kaya Scodelariót (Az útvesztő) nézték ki, míg Brenton Thwaitesnek (Titans) Chris Redfield karakterét ajánlották fel, akik ezáltal A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja után újra együtt szerepelhetnének a vásznon. A rajongók kedvenc karaktere, Leon S. Kennedy, a második és a negyedik játék főszereplője szintén feltűnne a filmben, akit állítólag Harris Dickinson (King's Man: A kezdetek) formálhat majd meg, rajta kívül pedig a franchise főgonosza, Albert Wesker is tiszteletét tenné a vásznon, de arról jelenleg még nincsenek információk, hogy ki esélyes a szerepére.

Ezt a projektet azonban nem szabad összekeverni a Netflixre készülő sorozattal, hiszen a két alkotást párhuzamosan készítenék el, amelyről idáig annyit tudni, hogy visszatérne a sorozat horrorelemekben gazdag gyökereihez, és egy felvezetésként szolgálna a készülő mozifilm számára, tehát a két produkció ugyanabban a világban játszódna. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.