Hirdetés

Kirsten Dunst is csatlakozott az Ex Machina rendezőjének új filmjéhez

|

Alex Garland legközelebb egy Civil War néven futó akciófilmet fog írni és rendezni.

Hirdetés

Alex Garland azon ritka művészek egyike, aki elsőfilmesként már eldicsekedhetett azzal, hogy rögtön Oscar-díjra jelölték a művét, amit végül meg is nyert a legjobb vizuális effekt kategóriában. A 2015-ös mesterséges intelligencia tematikájú sci-fi, az Ex Machina egy megkerülhetetlen alapművé vált a műfajon belül, Garlandnak pedig megnyitotta a kapukat a nagyobb projektek előtt.

Hirdetés

2018-ban az Expedícióval jelentkezett a rendező, nemsokára pedig a Men című projekt élén láthatjuk viszont a nevét. Időközben a negyedik nagyjátékfilmjéről is lehullt a lepel, mely majd Civil War címen fog futni, és amihez máris csatlakozott Kirsten Dunst. A színésznő mellett Wagner Moura (Narcos), Stephen McKinley Henderson (Dűne), valamint Cailee Spaeny (Easttowni rejtélyek) is szerepet kaptak a projektben, ami egy akciófilm lesz, és a nem túl távoli jövőben fog játszódni az Egyesült Államokban.

A Civil War esetében Garland ismét az A24 forgalmazóval fog együttműködni, mint az Ex Machinában, amely részlet már önmagában garancia arra, hogy valami különlegest fogunk kapni.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.