Hirdetés

Knives Out - igazi sztárparádét hoz össze Rian Johnson

|

Daniel Craig, Chris Evans és Michael Shannon mellé most a Szárnyas fejvadász 2049 egyik színésze csatlakozott.

Hirdetés

A Star Wars: Az utolsó Jedik és a Looper - A jövő gyilkosa filmek rendezője, Rian Johnson következő projektje egy Agatha Christie ihletésű krimi lesz, amelyet még az új Star Wars trilógiája előtt tető alá hoz: ez a Knives Out, amelyben Daniel Craig egy Poirot-típusú nyomozót kelt életre, csak éppen modern kiadásban. 

Hirdetés

Johnson krimijéhez korábban csatlakozott már Craigen kívül az Amerika Kapitányt maga mögött hagyó Chris Evans, valamint Michael Shannon és Lakeith Stanfield (Atlanta, Selma) is, most pedig a Deadline harangozta be, hogy aláírt a filmhez a Szárnyas fejvadász 2049-ben bizonyító Ana de Armas is. 

A Knives Out forgatókönyvét maga Johnson írja, a jogokat pedig a Media Rights Capital szerezte meg a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon (ők állnak többek között a Baby Driver és a Ragadozó városok mögött is) - a cég 40 millió dollárral finanszírozza a rendező tervét. A forgatás novemberben rajtolhat el. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.