Hirdetés

Évtizednyi távolságra van még a következő Végjáték-szintű Marvel-film

|

Érthető módon nem a közeljövőben fogunk kapni egy Végjátékhoz hasonló gigaprodukciót. A Marvel Studios egyelőre csupán néhány évre előre jelentette be filmes terveit, ám az egyik producer már most jóslatokba bocsátkozott a hosszútávú stratégiát illetően.

Hirdetés

A Bosszúállók: Végjáték egy a filmtörténelemben példátlanul komplex és hosszútávú vállalkozás eredményeként született meg, ami bizonyos értelemben pontot tett a Marvel Filmes Univerzum egy szakaszának a végére. Szem előtt tartva a hivatalos formalitásokat, a Pókember: Idegenben technikailag még a harmadik fázis része, ám mégis a Végjáték jelenti azt a csúcspontot, amit nehéz lesz egykönnyen utolérni az elkövetkező években.

Hirdetés

Ha valamit, akkor azt a mondást biztosan egy életre megjegyezte a Kevin Feige által vezetett Marvel Studios, miszerint "a türelem rózsát terem". Ezzel a már jól bevált filozófiával vágnak neki a jövőre induló negyedik fázisnak, ami immár nem csak mozifilmeket, hanem a Disney+ streamingoldalra készített sorozatokat is magába fogja foglalni. A számos új történetszál és karakter bemutatása alighanem egy újabb Bosszúállók filmhez fog vezetni, ám Trinh Tran producer elmondása szerint újabb hosszú építkezési folyamat következik, mielőtt ismét egy Végjáték szintű produkcióba kezdene a stúdió.

"Az első számú prioritásunk jelenleg a negyedik fázis. Természetesen ezek teljesen új és izgalmas alkotások lesznek, amik a korábbi filmjeink szellemiségében készülnek. Tíz évvel ezelőtt csak álmodtunk róla, hogy egyszer eljuthassunk a Végtelen háborúig és Végjátékig. A kezdetekkor nyilván még nem tudtuk, hogy elérhető-e ez a cél, de most hihetetlen érzés tudni, hogy igenis az. Csodálatos lenne, ha 10 év múlva ismét eljutnánk erre a szintre, így jelenleg az a vágyunk, hogy folytassuk az MFU építését és a meglévő szálak összekapcsolását. Kiegészülve a Disney+-os sorozatokkal, ahol új utakat járhatnak be a karakterek, ahol új történeteket ismerhetünk meg és egyre több kapcsolódási pont áll rendelkezésre, elképesztő lenne, ha 10 év múlva újra megtörténne valami hasonló."

A Marvel Filmes Univerzum első három fázisa az Infinity Saga gyűjtőnevet kapta. Most még csak találgatni tudjuk, hogy vajon mi lesz a következő nagy történetegység fő motívuma, de talán jövő év végére elkezdődik kirajzolódni az új irány, hiszen három Marvel produkció is bemutatásra kerül. Elsőként a Fekete Özvegy filmet láthatjuk majd, ami ugyan a múltban játszódik, mégis tartogathat érdekes revelációkat a jövőre nézve, ahogyan olyan karaktereket is, akik később még felbukkanhatnak az MFU-ban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.