Hirdetés

Rengetegen látták már itthon a Bosszúállók: Végtelen háborút

|

Amerikában és világszinten is megdöntött minden rekordot a Marvel legújabb filmje, a Végtelen háború alcímet viselő harmadik Bosszúállók. Magyarországon is remek nyitányt produkáltak Thanosék.

Hirdetés

Magyarországon 85 mozi tűzte műsorára a Bosszúállók: Végtelen háborút, és már április 25-én, szerda este megkezdte hódítását. A film vasárnapig, vagyis első hétvégéjén közel 317 millió forintot gyűjtött, ami minden idők harmadik legjobb eredménye hazánkban a Star Wars: Az utolsó Jedik és a Star Wars: Az ébredő Erő mögött.

Hirdetés

A harmadik Bosszúállók filmet 2D-ben, 3D-ben, IMAX 3D-ben és 4D-ben is játsszák a hazai mozik, és az első hétvégén több mint 204 ezer néző volt rá kíváncsi, ma (május 2-án) pedig meglesz a film 300 ezredik nézője is. A Végtelen háború ugyan a Star Wars filmeket hazánkban nem tudta letaszítani a trónról, csaknem 50 ezerrel meghaladta az Ultron kora első hétvégés nézőszámát.

A Bosszúállók: Végtelen háborúról spoilerek nélkül itt írtunk, míg spoilerekkel ebben a cikkben beszéltük ki magunkat.

Forrás: Forum Hungary

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.