Hirdetés

KVÍZ: mennyire ismered 1982 filmjeit?

|

Százszor láttad az első Rambót? Még mindig lúdbőrzik a hátad A dologtól? Vagy könnybe lábad a szemed az E.T.-től? Teszteld a tudásod az 1982-es év filmjeiből.

Hirdetés

1980 és 1981 után itt van az 1982-es év filmes kvíze is. Ellentétben az előzőekkel (vagy majd az utóbbiakkal, de ezt majd meglátjátok…), ez az év egyike volt a legjobbaknak és legtermékenyebbeknek is - legalábbis filmes szempontból. Olyan mára már klasszikusnak és az adott műfajában megkerülhetetlennek számító alkotások jelentek meg idén, mint az E.T.: A földönkívüli, a Szárnyas fejvadász, A dolog, a Rambo: Első vér, a Conan, a barbár vagy éppen az András Ferenc rendezte Dögkeselyű.

 

Hirdetés

És ahogy eddig, úgy most is kíváncsiak vagyunk, milyen pontszámot értetek el, valamint hogy van-e valamilyen meglátásotok a további kvízekkel kapcsolatban - elvégre ezeket nektek készítjük. Írjátok le kommentben, mit gondoltok, de addig is vágjatok bele az 1982-es év filmes kérdéseibe.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.