Hirdetés

KVÍZ: mennyire ismered 1983 filmjeit?

|

Unásig láttad A Jedi visszatértet? Az egyik kedvenc James Bond-filmed a Polipka? Vagy Tony Montana for President? Itt van 1983 filmes kvíze!

Hirdetés

Hatalmas népszerűségnek örvendenek az évszámra tematikus kvízeink, úgyhogy továbbra sem lassítunk, szélsebesen robogunk tovább 1983-ra. Ellentétben az előző évvel (és annak máig népszerű kultikus filmjeivel, mint az E.T.: A földönkívüli, A dolog, a Szárnyas fejvadász vagy éppen az első Rambo), '83-ban egy kissé kevesebb gyöngyszem látott napvilágot a mozikban. Persze ebben az esztendőben is örülhettünk olyan fantasztikus alkotásoknak, mint A sebhelyesarcú, a Monty Python: Az élet értelme avagy a klasszikus trilógiát lezáró A Jedi visszatér.

 

Hirdetés

Az előbbi három film mellett pedig még olyanokból is szemezgettünk kérdéseket, amik habár kivételes mozik (Zelig, Videodrome, A holtsáv), de sajnos kevesebb figyelmet kaptak, avagy teljesen eltűntek a radarról. És ezzel kapcsolatban egy kisebbfajta ajánlónak is betudhatóak ezen tematikus kvízek, amikkel reméljük, meghozzuk a kedveteket, hogy bepróbáljatok egy-egy kimaradt darabot, vagy újrázzatok néhány filmből.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.