Hirdetés

Michael B. Jordan lehet Tony Montana A sebhelyesarcú remake-ben

|

Habár csak pletyka, de a film rendezője is nyilatkozott a karakter kapcsán.

Hirdetés

Brian De Palma máig halhatatlan és a gengszter zsánerben megkerülhetetlen bűneposza, az 1983-as A sebhelyesarcú remake-je körül folyamatosan áll a bál. 2017 óta nem lehet egy épkézláb erejű hírt összeszedni róla, hiszen csaknem hétről hétre minden megváltozik. Eredetileg úgy volt, hogy David Ayer rendezheti a filmet, majd őt váltotta Antoine Fuqua, majd pedig őt váltotta a Szólíts a neveden készítője, Luca Guadagnino, és változtak a forgatókönyvvázlatok is. Jelenleg Guadagnino még a fedélzeten van (Ethan és Joel Coen írókkal egyetemben), de az eredetileg kiszemelt színész, Diego Luna már régóta kikerült a képből. Helyére pedig lehet, Michael B. Jordan fog kerülni a News Week értesülései szerint.

Hirdetés

Habár a Creed-filmek, a Just Mercy vagy éppen a Fekete Párduc sztárjának castingolása még pletyka szinten mozog, hivatalos megerősítés nincs az ügyben, a fejlemény azonnal heves vitákat kavart a különböző felületeken. Mondhatni ennek kapcsán nyilatkozott a rendező, Guadagnino is, aki nem Jordanről, sokkal inkább az új Tony Montanáról beszélt:

"Az igazság az az, hogy nagyon érdekel Tony Montana karaktere. Ő az Amerikai Álom figurája. Azt gondolom, hogy ezek a filmek mindig a maguk idejében készültek. Az én A sebhelyesarcúm 40 évvel az előző film után fog játszódni. Szerintem az igazán fontos aspektusa ezeknek a filmeknek nem az, hogy a fő karakter mohó és fundamentalista, mint például Brian De Palmáé. Hanem az, hogy Tony Montana egy igazi archetipikus szereplő. (…) A fontos dolog pedig az, hogy egyrészről egy kiemelkedően jó forgatókönyv kell - ami egyébként meg is van -, másrészről a mi Tony Montanánknak aktuálisnak kell lennie, és harmadrészt a filmnek igazán sokkoló hatást kell elérnie."

Nagy szavak ezek, még Luca Guadagninótól is, de reméljük, nem csak a levegőbe beszél. Michael B. Jordan szerepeltetése pedig egyelőre eléggé kérdéses, de majd ez is elválik. Ti mit gondoltok, Jordan jó Tony Montana lehetne?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.