Hirdetés

KVÍZ: mennyire ismered 1984 filmjeit?

|

Mai napig dúdolod a Beverly Hills-i zsaru zenéjét? Az első Rémálom az Elm utcában óta csak félve alszol el? Vagy direkt kutyákat tartasz a Terminátorok ellen? Itt van 1984 filmes kvíze!

Hirdetés

Az 1983-as filmes termés után 1984 igazi át- és úttörő volt ebben a tekintetben. '83-ban is szép számmal akadtak olyan alkotások, amiket mai napig emlegetünk, mint például Al Pacino klasszikusa, A sebhelyesarcú, a Monty Python társulat utolsó közös filmje, Az élet értelme vagy éppen A Jedi visszatér maga. Viszont '84 kapcsán elég mindössze felsorolás szintjén végigvenni az ebben az évben megjelent alkotásokat, hogy az ember elismerősen kezdjen bólogatni.

 

Hirdetés

A mi kvízünkbe csak kereken tíz alkotás fért bele, így sajnos kicsit meg kellett kurtítani a teljes listát. Az olyan gyöngyszemek, mint a Top Secret, a Karate kölyök, a Végtelen történet avagy A turné, kiestek, de mindezek ellenére is igazán fantasztikus filmekből szemezgettünk kérdéseket. A második Indiana Jones, a Beverly Hills-i zsaru, a Volt egyszer egy Amerika, a Terminátor: A halálosztó, de még a Rémálom az Elm utcában és a Szellemírtók is kaptak egy-egy szeletet kvízünkben. Vágjunk is bele!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.