Hirdetés

KVÍZ: mennyire ismered 1985 filmjeit?

|

Az egyik kedvenc meséd a Szaffi? Hasonlóan edzel, mint Stallone a Rocky IV-ben? Vagy a Vissza a jövőbe óta csak tejet iszol, csokisat? Akkor itt van a te kvízed!

Hirdetés

1984 volt talán az egyik legtermékenyebb és legjobb év, ha filmes szempontból nézzük. Nem pusztán a hollywoodi nagyágyúk (mint például a Terminátor: A halálosztó, az Indiana Jones és a végzet temploma vagy a Rémálom az Elm utcában), hanem a kisebb független filmek és a nem angol nyelvű mozik miatt is (A turné, Végtelen történet, Nincs kettő négy nélkül), amiket mai napig nézünk, emlegetünk. Az ezzel az évvel foglalkozó kvízünkben rendre ki is fejtettük, hogy a mindössze tíz kérdésbe rengeteg alkotás nem került bele, hiszen valahol meg kellett húzni a határt.

 

Hirdetés

A mostani, terítéken lévő év viszont kissé visszavett mennyiségileg a filmekből, de szerencsére minőségileg egyáltalán nem. Olyan alkotások debütáltak 1985-ben, mint a Vissza a jövőbe, a Kincsvadászok, a Kommandó, de akár a Rocky IV-et, a Nulladik órát vagy akár a Dargay Attila készítette Szaffit is említhetnénk. Ahogy eddig, úgy most is mindenkinek sok sikert, és vágjatok bele a kvízbe!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.