Hirdetés

KVÍZ: mennyire ismered a karácsonyi filmeket?

|

Hóesés, szeretet, nagy ölelések, fegyverropogás, skizofrén sorozatgyilkosok és szellemkutyák. Avagy itt van a karácsonyi filmes kvízünk!

Hirdetés

Az ünnepek alkalmával felfrissítettük korábbi karácsonyi kvízünket, fogadjátok szeretettel!

Górcső alá vettük a karácsonyi filmeket és szemezgettünk belőlük igazán ínyenc, sőt sokszor akár homlokráncolónak is mondható kérdéseket. Mint ahogy megszokhattátok, most is úgy állítottuk össze ezt a kvízt, hogy nem pusztán a népszerű, világszerte híres alkotásokat vettük előre, hanem a kevésbé ismert, elfeledni látszó gyöngyszemeket is belefoglaltuk.

Hirdetés

Így nem csupán az olyan klasszikusokkal és unásig ismételt darabokkal találkozhattok alább, mint a Reszkessetek, betörők!, a Karácsonyi lidércnyomás, a Die Hard: Drágán add az életed! vagy éppen A Grincs. Többek között a Durr, durr és csók, a Tapló télapó, a Batman visszatér, sőt az eredeti, 1974-es Fekete karácsony is tovább színesíti a palettát. Ne felejtsétek majd el most is megosztani velünk és a többiekkel, mennyi pontot értetek el, valamint ha már a kommentek között sertepertéltek, akkor a kedvenc karácsonyi filmetek címét is bátran biggyesszétek oda.

A Puliwood teljes szerkesztősége nevében nagyon boldog, filmekben és sorozatokban gazdag karácsonyt kívánunk nektek!

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.