Hirdetés

KVÍZ: mennyire ismered Brad Pitt filmjeit?

|

A kvíz első szabálya: mindenkinek beszélünk a kvízről!

Hirdetés

A héten került mozikba az utánozhatatlan Brad Pitt legújabb filmje, A gyilkos járat (Bullet Train). Az már a jócskán sokat mutató előzetesek előtt is borítékolható volt, hogy ez a járat nem lesz sétagalopp. Főleg David Leitch-csel (John Wick, Atomszőke) a rendezői székben és Pitt mellett olyan nevekkel a fedélzeten, mint Sandra Bullock, Karen Fukuhara, Zazie Beetz, Aaron Taylor-Johnson, Michael Shannon vagy éppen a legutóbbi Mortal Kombat Skorpiója, Hiroyuki Sanada. A felsorolásból persze Pitt az igazi húzónév, és pontosan emiatt merültünk el a filmográfiájában egy klasszikus 10+1 kérdéses kvíz erejéig.

Hirdetés

Pitt kapcsán, be kell valljuk, kissé bajban voltunk. A kezdeti, mondhatni visszafogott éveket leszámítva olyan elképesztő filmes karriert tudhat maga mögött (főleg ha van alapja a nyilatkozatának és tényleg vissza fog vonulni), mint nagyon kevés kollégája. Egymást érték a fantasztikus és időtálló alkotások, amiket felsorolni is nehéz, nemhogy kiválasztani a kedvencünket. Ezt figyelembe véve a bevett kérdésünk helyett inkább azt szegezzük most nektek, hogy melyik volt a legelső film, amit láttatok Pitt-től.

Hagyjátok a válaszaitokat és az elért pontszámotokat a kommentszekcióban.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.