Hirdetés

Brad Pitt úgy érzi, hogy az utolsó szakaszába lépett a pályafutása

|

A színész is csatlakozott a visszavonulással kacérkodó sztárok egyre bővülő névsorához.

Hirdetés

Ez már csak egy ilyen évnek ígérkezik, ahol híres színészek egymás után jelentik be, hogy vagy azonnal, vagy hamarosan, de végleg felhagynak a színészi pályával. Az egész Jean-Claude Van Damme-mal kezdődött, aki jelenleg is az utolsó filmjén dolgozik. Majd sajnos Bruce Willis egészségügyi állapota miatt volt kénytelen visszavonulni, aztán Jim Carrey, Mark Wahlberg, illetve Gary Oldman lebegtették be a nyugdíjba vonulásukat.

Hirdetés

Most pedig Brad Pitt fogalmazott kissé kimértebben, ám a nyilatkozatának lényege mégis ugyanaz: hamarosan ő is szögre akasztja a cipőt, amivel az Oscar-gálára szokott eljárni. A színész a GQ magazinnak nyílt meg őszintén.

"Az utolsó felvonásban látom magam, amit hívhatunk az utolsó szemeszternek vagy trimeszternek. Miről fog ez a fejezet szólni? És hogyan akarom ezt kialakítani?"

Pittet tavasszal Az elveszett városban láthattuk, illetve hamarosan A gyilkos járat főszerepében fog villogni ismét. Karácsonykor pedig a Babylon című filmjére ülhetünk be a mozikba. Ezeken kívül már csak egy egyelőre cím nélküli projekttel áll kapcsolatban, melyet Jon Watts rendezésében és George Clooneyval fog megvalósítani. Fura lenne, ha csupán ennyi maradna hátra a karrierjéből, ugyanakkor producerként továbbra is nagyon aktívnak tűnik. Mindenesetre azt érdemes felemlegetni, hogy 2011-ben Pittnek volt egy hasonló nyilatkozata, melyben 2014-re prognosztizálta a pályafutása végét, ami visszatekintve nem túl pontos jós képességekről árulkodik. Meglátjuk, hogy vajon ezúttal komolyabbak-e a visszavonulással kapcsolatos elhatározásai.

Ti sajnálnátok, ha Pittet többé nem látnánk új filmekben?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.