Hirdetés

Újabb LEGO Harry Potter készletekről hullt le a lepel

|

Kockának lenni még mindig varázslatos?

Hirdetés

A Legendás állatok: Grindelwald bűntettei első előzetese kapcsán a LEGO azon nyomban lerántotta a leplet a filmhez kapcsolódó első szettjéről, azt megelőzően pedig már bemutatta a nem kevesebb, mint 10 (!!!) minifigurát tartalmazó újradesige-olt Roxfort Katélyát is. Mivel az újabb film körül egyelőre még nagy a titkolózás, ezért egyelőre a Harry Potter-témával 7 év után újra jelentkező gyár a korábbi filmekre helyezi a hangsúlyt. Ennek értelmében a LEGO az Entertainment Weekly hasábjain újabb készleteket prezentált.

Hirdetés

Azt már korábban pletykálták, hogy a kiadott készletek közül a Fúriafűz és a Ford Anglia "dicstelen" csatáját fogja ábrázolni, az viszont csak most derült ki, hogy ehhez még tovább kastély és minifigurák járnak. Történetesen a Bájitaltan terem, vagyis Piton kockásitott verzióját is magukénak tudhatják az Alan Rickman-fanok, valamint Harry és Ron mellett Seamus Finnigan és Mr. Frics is a 40 dolláros (valamivel több, mint 10 000 Ft) készlet részét képezi, amelyet majd a Roxfort készlethez is hozzá lehet építeni, akárcsak a moduláris házak esetében

A másik új készlet pedig a Mardekár és Griffendél elleni meccshez készült és mivel Madame Hooch helyett ehhez is egy Piton figura jár, vélhetően ez is az első részhez készült, akárcsak a kastély, míg a Fúriafűzes értelemszerűen a Titkok Kamrájához.

De már a harmadik filmhez is lerántottak egy szettet, mégpedig a már korábban szintén kiadott Roxfort Expresszt és hozzá a 9 és 3/4-ik vágányt, hozzá a Harry, Ron és Hermione figurák mellett Lupin professzorral, egy dementorral, valamint "nagy hiánypótlásként" a büfékocsis boszorkánnyal. Ebből kiindulva a maradék 5 film is előbb utóbb megkapja a maga körítését. 

A LEGO pedig idén nagyon rákapcsol és nem csak Harry Potter, valamint Legendás állatok-témában (nyáron még jön a minifigura sorozatuk Harry Potter-kiadása), hiszen alig kerültek ki a boltok polcaira a Bosszúállók: Végtelen háború készletei, már ott virítanak a Solo: Egy Star Wars-történet termékei, valamint a Jurassic World: Bukott birodalom szettjei és utána azon nyomban jönnek A Hangya és a Darázs készletei is. Vagyis a gyűjtők, gyermeklelkűek nem csak legatyásodnak teljesen, hanem vadászniuk is kell rájuk, mert olyan gyorsan kifutnak a készletek. Viszont úgy fest, hogy a LEGO-nál J.K. Rowling világa idén kiemelt fontossággal bír. Mindenesetre a Legendás állatok: Grindelwald bűntetteire még november 16-ig várnunk kell, hogy a mozikban láthassuk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.