Hirdetés

Liam Neeson továbbra is keménykedik, most az unokáját rabolják el

|

A Blacklight rendezője korábban a Becsületes tolvajon dolgozott együtt a színésszel.

Hirdetés

Liam Neeson egy párszor már szabadkozott, hogy még egy utolsó alkalommal ragad fegyvert, aztán szögre akasztja az idősödő akcióhős titulust, a szerepet azonban csak nem akarja nyugdíjba küldeni. Az utóbbi években olyan akcióőrületekben láthattuk, mint a The Commuter, a Dermesztő hajsza, Az oltalmazó, a Jeges pokol és a Becsületes tolvaj, amelyet Mark Williams (Fiam nélkül soha) rendezővel együtt hozott tető alá. A duó most újra összeállt, hogy megadja a rajongóknak a megérdemelt Neeson-adagjukat, méghozzá egy ismerős koncepcióra építve.

Hirdetés

Neeson ismét profi. Ismét van némi összeesküvés. Ismét elrabolják egy szerettét. A trailer pedig újfent elmeséli a teljes filmet. Nem is fűznénk tehát semmit a történethez azon kívül, hogy a rosszfiúkkal és a korral továbbra is elszántan harcoló színész mellett Aidan Quinn (Sherlock és Watson, New York-i nyomozók) és Emmy Raver-Lampman (Az Esernyő Akadémia) fognak még feltűnni a Blacklightban. Íme a kedvcsináló, de nagyjából arra lehet számítani, mint eddig: 

A Blacklight várhatóan február 17-én érkezik meg a hazai mozikba. Neeson pedig nem lassít, hiszen Martin Campbell rendezésében, a Memory című akció-thrillerben is szerepelni fog Guy Pearce és Monica Bellucci oldalán, csatlakozott Antal Nimród következő projektjéhez, a Retributionhoz, és aláírt három thrillerre (Marlowe, In the Land of Saints and Sinners, Charlie Johnson in the Flames) is. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.