Hirdetés

James Cameron egy új Terminátor trilógiát fontolgat

|

A Terminátor: Genisys folytatását befagyasztották, ugyanakkor James Cameronra hamarosan visszaszállnak a franchise jogai, emiatt pedig máris bősz tervezgetésbe fogott.

Hirdetés

A Terminátor: Genisyst jegelte a Paramount (esélyes, hogy végleg), viszont idén januárban kaptuk a nagyszerű hírt, hogy James Cameron, a franchise atyja összeállt a Deadpool rendezőjével, Tim Millerrel, hogy közösen elkészítsenek egy új filmet a szériában, amelyről egyelőre nem tudni, hogy reboot vagy az első két rész folytatása lenne-e, ellenben úgy tűnik, hogy Arnold Schwarzenegger felbukkanhat benne. 

Hirdetés

Rengeteg még a kérdőjel az új Terminátor film körül, de az biztos, hogy a Genisys buktájával valószínűleg 2019-ben visszaszállnak a jogok az Avatar folytatásokkal foglalatoskodó Cameronra, aki a News.com.au-nak adott interjújában nemrég arról beszélt, hogy könnyen el tud képzelni egy új trilógiát: 

"A kérdés az, hogy a franchise haladjon-e tovább a maga irányába, vagy frissítsünk rajta? Jelenleg David Ellison producerrel tárgyalok, övé a Terminátor-franchise nemzetközi jogai, amik az amerikai piacot illetően az Egyesült Államok szerzői jogi törvénye szerint másfél év múlva visszaszállnak rám, szóval most arról beszélgetünk, hogy mihez kezdünk majd. Jelenleg arra hajlunk, hogy egy három filmes történetet készítünk el, amivel megújítjuk a franchise-t."

Egyelőre elképzelni sem tudjuk, hogy Cameronnak hogy lesz ideje az Avatar filmek mellett egy Terminátor-trilógia sorsát is egyengetni, mindazonáltal lehetséges, hogy pont ez lesz számára a kikapcsolódás: a kék na'viktól az apokalipszisbe menekül. Mindazonáltal addig sem maradunk időutazó robotok nélkül, hiszen szeptember 14-én újra mozikba kerül a Terminátor 2. - Az ítélet napja 3D-ben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.