Hirdetés

Hivatalos: Jön a Luke Cage második évada

|

A Marvel és a Netflix újabb közös sorozata kap folytatást, amivel együtt hat produkció jön csupán tőlük a következő két évben.

Hirdetés

Egy kicsit több mint két hónapja debütált a Marvel és a Netflix együttműködésében készült újabb sikersorozat, a Luke Cage (spoileres kritika erre), a golyóálló szuperhőst pedig most már biztosan viszontlátjuk egy második évadban is. Mivel a következő évre bőségesen beterveztek néznivalóval az Iron Fist, a The Punisher spin-off és a The Defenders sorozatok személyében, várhatóan csak 2018-ban láthatjuk a Luke Cage folytatását a Daredevil harmadik és a Jessica Jones második évadával egyetemben. 

Hirdetés

Konkrét premierdátumot természetesen nem kaptunk, a hangulatos kis bejelentő videóban Pop borbélyüzletének ablakában olvasható egy neonreklám a következő üzenettel: "2. évad hamarosan." A címszereplőt alakító Mike Colter korábban elhintette, hogy a folytatásban Luke összeállhat a hamarosan bemutatkozó Vasököllel, akit a Marvel Filmes Univerzumban a Trónok harcából ismerős Finn Jones fog életre kelteni. A képregényekben ez a két karakter alkotja a Heroes for Hero nevű bünüldöző duót, akik fizetségért cserébe végeznek el megbízásokat. Ezek alapján nem meglepő, hogy öröm lenne kettejüket a Defenders után is közös erővel zúzni látni. 

Még a folytatások előtt a Marvel és a Netflix négy utcai hőse, Daredevil (Charlie Cox), Jessica Jones (Krysten Ritter), Luke Cage (Mike Colter) és Iron Fist (Finn Jones) jövőre végre egyesülnek, hogy felvegyék a harcot az Elektra (Elodie Yung) vezette Kéz nevű szervezettel és Sigourney Weaver egyelőre ismeretlen gonoszával. 

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.