Hirdetés

Már forog Jude Law Star Wars sorozata, a Skeleton Crew

|

Alig hogy lelepleződött a Lucasfilm projektje, máris zajlanak a munkálatok.

Hirdetés

Nem nagyon tökölnek a Disney háza táján. A Skeleton Crew című vadiúj Star Wars sorozatot csak az idei Star Wars Celebrationön jelentették be május végén, de úgy tűnik, hogy el is kezdték a forgatását. A Star Wars témában mindig otthonosan és megbízhatóan mozgó The Bespin Bulletin oldal új értesülései szerint a Jude Law fémjelezte széria munkálatai június végén startolt el ugyanabban a kaliforniai stúdióban, ahol a közelmúltban minden más Star Wars-sorozat, köztük a Mandalorian, az Obi-Wan Kenobi és az Ahsoka is készült.

Hirdetés

Bár a sorozatot egyelőre nagyon titokban tartják, a Skeleton Crew-t úgy írják le, mint egy klasszikus 80-as évekbeli coming of age kalandfilm galaktikus változatát. A sorozat társalkotója Jon Watts (Tom Holland-féle Pókember-trilógia) lesz, a Star Wars világából ismert Jon Favreau és Dave Filoni pedig executive producerként vesznek részt a projektben, ami a hírek szerint a Jedi visszatér eseményei után játszódik majd. Bár jelenleg Jude Law az egyetlen sztár, akit a projekthez köthetünk, a főszereplők gyerekek lesznek, akik elvesztek a galaxisban, de mindenáron haza akarnak térni a saját bolygójukra.

Titeket érdekel ez a projekt?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.