Hirdetés

Mark Hamill is csatlakozott Mike Flanagan következő horrorprojektjéhez

|

A messzi-messzi galaxis után egy Edgar Allan Poe inspirálta sztoriban láthatjuk viszont Hamillt.

Hirdetés

Mike Flanagan (A Hill Ház-szelleme, A Bly-udvarház szelleme, Mise éjfélkor) rendíthetetlenül gyártja az újabbnál újabb horrorprojekteket. Nem is olyan rég számoltunk be róla, hogy már a következő utáni sorozat koncepciójáról is lehullt a lepel, ami Edgar Allan Poe Az Usher-ház bukása című írásán fog alapulni. A napokban pedig végre bejelentették az első színészeket, akik felbukkannak majd a projektben.

Hirdetés

A legnagyobb név természetesen Mark Hamill, aki egyelőre egy meg nem nevezett szerepben fog feltűnni. A főszerepben Frank Langella brillírozhat, aki az Usher-dinasztia fejét, Roderick Ushert fogja alakítani, míg Mary McDonnell az ikertestvérét, Madeline-t. Carl Lumby egy nyomozót, bizonyos C. Auguste Dupint fogja életre kelteni, míg a névsor utolsó tagja, Carla Gugino szintén egy eddig meg nem nevezett szerepben borzolhatja a kedélyeket.

Flanagan egy Twitter-posztban jelentette be a fent felsorolt neveket, majd azt is hozzátette, hogy még rengetegen fognak csatlakozni, mivel ez lesz a legnagyobb színészi stáb, amivel az Intrepid Pictures valaha is dolgozott - nagy szavak annak tükrében, hogy Flanagan minden eddigi Netflix sorozatát ez a produkciós cég gyártotta.

Flanagan soron következő szériája a jövőre megjelenő The Midnight Club lesz, így Az Usher-ház bukására legoptimistább esetben is csak 2023-ban ülhetünk be a kanapénkra. Ti mit szóltok a csatlakozó színészekhez?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.