Hirdetés

Mark Wahlberg lett az idei év leginkább túlfizetett színésze

|

A színész átlagosan majdnem annyit keresett, mint a filmjei.

Hirdetés

Minden évben készülnek olyan összegzések, amelyek alapján láthatjuk, hogy miként is teljesítettek a színészek Hollywoodban, ez az idei évvel sincs másképp. Mark Wahlberg nem egészen a legdicsőségesebb címet nyerte el, hiszen a Forbes összesítése szerint ő lett a leginkább túlfizetve idén.

A listát, mint minden évben a június elsejéig megjelent játékfilmjei bevételi arányaiból állították össze. A statisztikák megnézése után azért rájövünk, hogy egyáltalán nincs oka szomorkodni emiatt Mr. Wahlbergnek, hiszen több, mint 68 millió dollárral gazdagodott és ezek a bevételek jelentős része színészi alakításából származott. Mondhatni már számíthatott volna erre a színész, hiszen több olyan filmben szerepelt, amelyek alig voltak képesek behozni a gyártási költségeiket.

A Mélytengeri pokol például egy katasztrófának bizonyult már a forgatáskor is, hiszen elképzelések szerint egy 60 millió dolláros büdzséjű filmről lett volna szó, azonban végeredmény 110 millió dollárra kúszott fel és mindösszesen alig több, mint 10 millió dollárral sikerült túllépniük bevételben a ráfordítást. Hasonló dolog történt a jóval alacsonyabb bevételű, szintén megtörtént esetet feldolgozó bostoni merényletről szóló A hazafiak napja is, amely csak nagyon fogcsikorgatva volt képes profitálni csupán 50 milliós költségvetését. Így átlagban filmjei csupán 4.40 dollárt nyertek minden általa keresett 1 dollár után.

Hirdetés

A listán Wahlberg után másodikként Christian Bale szerepel, akinek az Ottomán birodalom végnapjai idején játszódó történelmi film, Az ígéret rendkívüli bukása juttatott fel erre a kevésbé előkelő pozícióra. Bale minden 1 dollárja után 6.70 dollár nyertek filmjei. Harmadikként pedig az egykori Batman mögött Channing Tatum áll. Számára Steven Soderberg Logan Lucky-jának kedvezőtlen anyagi helyzete pecsételte meg a sorsát.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.