Hirdetés

Ezek a Marvel filmek jönnek 2020-ban?

|

A Marvel nem sokat kommunikál a Bosszúállók 4 utáni időszakról, viszont a legújabb jelentések elárulnak pár érdekes részletet.

Hirdetés

Senki nem tudja pontosan, hogy mi fog történni a Bosszúállók 4-ben (hiszen még az első trailert sem kaptuk meg, csak a Végtelen háború és a pletykák alapján találgathatunk), ezt pedig a Marvel azzal tetézi, hogy a hivatalos csatornákon sötétben tart minket az utána lévő premierek kapcsán. Persze nyilván jön a Pókember: Idegenben és a Fekete Párduc folytatása is, azonban jelenleg semmi más nem tűnik biztosnak, így kíváncsian vetjük rá magunkat minden új infóra. 

Hirdetés

A That Hashtag Show állítja azt a forrásaira hivatkozva, hogy 2020-ban két Marvel filmet fogunk kapni (a Galaxis őrzői 3 kikerült a képből): az egyik a Fekete Özvegy önálló filmje lesz, a másik pedig a The Eternals. Természetesen ez erősen pletykaként kezelendő, ugyanakkor az oldal konkrét premierdátumokat is megadott a projektek kapcsán: ezek alapján az Özvegy 2020. május 1-én, a The Eternals pedig november 6-án kerülhet a mozikba, előbbit Cate Shortland (Lore, Berlin Snydrome), az utóbbit pedig Chloé Zhao (A rodeós) rendezheti meg. 

Az eddigi információmorzsák alapján az önálló Fekete Özvegy sztori egy előzménytörténet lesz, amely 15 évvel a Szovjetunió bukása után játszódhat, amikor Natasha már az Egyesült Államokban áll és állítólag Bucky Barnes is felbukkanhat. Ami a The Eternalst illeti, Feige megerősítette korábban, hogy tervben van az adaptáció, már forgatókönyvírókat is találtak hozzá Matthew Firpo és Ryan Firpo személyében. És ne feledjük azt sem, hogy már találkoztunk az egyik legismertebb taggal, aki nem más, mint Thanos. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.