Hirdetés

Busás fizetést kaphatnak a Marvel női sztárjai

|

Nem kevés lóvéért állhat kamerák elé Scarlett Johansson és Brie Larson.

Hirdetés

Megéri szuperhősnek lenni, pláne, ha a világ egyik legkeresettebb színésznője az ember. A Marvel végre eljutott oda, hogy önálló filmeket adjon női szuperhőseinek, akiknek kijárt már a rivaldafény. Elsőként Brie Larson fog bemutatkozni Marvel Kapitány szerepében jövő év elején, majd valamikor később Scarlett Johansson is megkapja a régóta áhított Fekete Özvegy mozit.

Hirdetés

Johansson a Vasember 2 óta részese a Marvel Filmes Univerzumnak így elég meglepő, hogy eddig kevesebb fizetést kapott férfi társainál. Ez azonban saját filmjével meg fog változni, ugyanis a színésznő állítólag 15 millió dollárt fog kapni a szerepért, ugyanannyit, mint amennyit Chris Hemsworth és Chris Evans is kerestek legutóbbi szóló kalandjaik, valamint a Végtelen háború során.

Brie Larsont illetően arról harsogtak a legfrissebb pletykák, hogy a színésznő 5 millió dollárt kapott a legelső MFU mozijáért, cserébe viszont 7 filmre kellett leszerződnie. Utóbbi állítást a színésznő gyorsan le is tagadta, így nem tudjuk biztosan, hogy hány jövőbeli filmben láthatjuk majd Marvel Kapitányt, de azt biztosra vesszük, hogy a stúdió az ő vállára helyezi a jövő egy tetemes részét miután az eredeti sztárok tovább állnak.

Azt, hogy mi jön a Bosszúállók 4 után, azt a Marvel szándékosan nem fedi fel egyelőre, de a Fekete Özvegy film mellett biztosra vehetjük, hogy érkezik a Pókember: Idegenben, a Fekete Párduc 2, tervben van a Doktor Strange folytatása, valamint olyan különös projektek, mint a The Eternals és a Dark Avengers.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.