Hirdetés

A Szellemlovas lesz az új Terminátor!

|

Nem Nicolas Cage-ről, sokkal inkább a S.H.I.E.L.D. ügynökeiből ismert színészről van szó.

Hirdetés

Egyre többet tudunk meg a következő Terminátor film stábjáról, amelyet Tim Miller (Deadpool) rendez James Cameron produceri felügyeletével. Az már korábban nyilvánvalóvá vált, hogy Arnold Schwarzenegger és Linda Hamilton vissza fognak térni, majd Mackenzie Davis is csatlakozott hozzájuk, most azonban az is kiderült, hogy ki lesz az új élőszövet a fémvázon. 

Hirdetés

A Deadline hozta le a hírt, hogy ezúttal a S.H.I.E.L.D. ügynökei Szellemlovasa, Gabriel Luna csatlakozott a szereplőgárdához, aki az új Terminátort fogja alakítani, valamint rajta kívül Natalia Reyes (2091, Cumbia Ninja) és Diego Boneta (Mindörökké Rock, Mielőtt elmegyek) is a csapat részét képezik. 

Az új film egy trilógia első része lesz és egyben közvetlen folytatása az 1991-ben megjelent Terminátor 2. - Az ítélet napjának. A forgatás várhatóan idén nyáron kezdődik, nemrég pedig a Paramount Pictures eltolta a premiert 2019. november 22-re, amikor olyan vetélytársakkal kell szembenéznie a Terminátornak, mint a Wonder Woman 2 és a 25. James Bond mozi. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.