Hirdetés

Ő lehet az új Terminátor főszereplője

|

A Terminátor franchise hatodik filmjében ugyan vissza fog térni Arnold Schwarzenegger, ám nem ő lesz a középpontban. És nem is Linda Hamilton.

Hirdetés

Arnold Schwarzenegger pár napja nyilatkozott arról, hogy a Terminátor 6 forgatását a terveik szerint júniusban fogják kezdeni és októberig fog tartani Tim Miller (Deadpool) rendező vezényletével és James Cameron produceri felügyeletével. De bármennyire is várja Schwarzi, hogy újra a T-800-as modell szerepében tündökölhessen, a főszereplő nem ő lesz és nem is Linda Hamilton, aki újfent Sarah Connorként lesz látható. 

Hirdetés

A Variety jelentése szerint az új Terminátor film - ami nem csak egy új trilógiának ágyaz meg, de a Terminátor 2: Az ítélet napja közvetlen folytatása is - főszereplője Mackenzie Davis lehet, aki korábban már többször is bizonyította tehetségét, például a Szárnyas fejvadász 2049, a Mentőexpedíció, a CTRL nélkül és a Fekete tükör esetében is (mielőtt Miller otthagyta a Deadpool folytatását, őt szerette volna Domino szerepére). A színésznő következő filmje a Charlize Theronnal készített Tully lesz, valamint jelenleg is forgatja a The Turning című horrort.

Egyelőre sajnos semmit sem tudunk Davis karakteréről, a színésznő egyelőre tárgyalást folytat a csatlakozásáról. Az új Terminátort 2019. július 26-án szeretné mozikba küldeni a Skydance (és nem a Skynet).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.