Hirdetés

A Kingsman rendezőjének új filmje az Eredet örököse lehet

|

Amikor a Stranger Things producerének forgatókönyvéből a Kingsman rendezője faraghat egy olyan sci-fi akciót, ami az Eredet és A holnap határa méltó utóda lehet, arra odafigyelünk.

Hirdetés

Ha mostanság hívnátok el sörözni Matthew Vaughn-t, akkor készüljetek fel rá, hogy időhiányra hivatkozva lemondja a bulit, hiszen igencsak elfoglalt. Miközben már írja a Kingsman 3-at és a közeljövőben hozzálát az I am Pilgrim című kémregény adaptációjának előkészületeihez is, még Az acélember 2 élére is őt pletykálják, miközben Vaughn nemrég azt nyilatkozta, hogy a Fantasztikus Négyest szívesen feltámasztaná. 

Hirdetés

Fogalmunk sincs, hogy a Kingsman: Az Aranykör és az X-Men: Az eljövendő múlt napjai rendezőjének hogy lenne ideje mindemellett bármire is, mindazonáltal a Deadline arról értesült, hogy Vaughn a Marv Films nevezetű produkciós cégén keresztül szeretné tető alá hozni a Courage című sci-fi akciót, amelyet az Eredet és A holnap határa stílusában képzelnek el. Vaughn állítólag a rendezést is bevállalhatja, méghozzá Karl Gajdusek (Stranger Things, Feledés) szkriptjéből dolgozva, a 20th Century Fox kiadásában. 

Többet egyelőre nem tudni a projektről, viszont azt biztosra vehetjük, hogy Vaughn következő munkája a Terry Hayes regény feldolgozása, az I am Pilgrim lesz az MGM Pictures számára, csak ezt követően kerülhet sor a Courage-ra. Már ha ragaszkodik a gyeplőhöz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.