Hirdetés

Megérkezett Amanda Seyfried új horrorjának előzetese

|

A vidéki házban egyszerre minden megváltozik.

Hirdetés

A Kísértő múlt (Things Heard & Seen) Elizabeth Brundage All Things Cease to Appear című bestsellerén alapul. A filmben Catherine Clare (Amanda Seyfried) párjával, George Clare-rel (James Norton) Manhattanből egy kisvárosba költöznek, de az új ház rémisztő titkokat őriz.

Hirdetés

A Hudson Valley-i otthonukban egyre több furcsaság történik, ezért Cath beleássa magát a helység és a ház történelmébe. Nyomozása során egyre különösebb dolgokra bukkan, és a férje is mintha megváltozott volna, ahogy halad előre a történet, egyre elviselhetetlenebbé válik. Az előzetes alapján inkább thrillernek tűnik a Kísértő múlt, mint horrornak, de könnyen okozhat a Netflix filmje ijesztő és nem várt meglepetéseket.

A regény alapján Shari Springer Berman és Robert Pulcini írták a forgatókönyvet, valamint a rendezést is ők vállalták. Ők ketten nem először dolgoznak együtt, az Egy bébiszitter naplója és a Sikersztori is közös munkájuk, azonban ezek könnyedebb hangvételű, humoros-romantikus filmek, ezért kíváncsian várjuk, hogyan teljesítenek a horror-thriller műfajában.

A filmben többek között szerepel még Karen Allen, és a Stranger Thingsből ismert Natalia Dyer. James Nortont az április 12-én megjelenő The Neversben, egy viktoriánus kori szuperhőscsapat kalandjait végigkísérő HBO-sorozatban is láthatjuk.

A Mankben nyújtott szerepéért Oscar-díjra jelölt Seyfriednek tavaly volt egy hasonló kísértetházas filmje, a You Should Have Left, akkor Kevin Baconnel költözött össze a jobb élet reményében. Azonban a film nem teljesített túl jól, sem a közönség, sem a kritikusok tetszését nem nyerte el, ezért reméljük, a Kísértő múlt jobban sikerül. A film április 29-től látható a Netflixen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.