Hirdetés

Megrendelték a Stargirl második évadát, de nem a DC Universe fogja adni

|

Országos csatornás sorozat lesz a Stargirből.

Hirdetés

A Titans, a Doom Patrol és a Swamp Thing után májusban startolt el a DC Universe következő élőszereplős sorozata, a Stargirl, amelyről a nézői reakciók és a mi véleményünk alapján is csak azt írhatom, hogy érdemes belevágni. Köztudott, hogy Amerikában a CW is leadja a részeket, a következő évadtól azonban exkluzív jelleggel lesz országos csatornás. 

Hirdetés

Persze ez nem akkora meglepetés, a DC Universe platform napjai ugyanis meg vannak számlálva, ha a Doom Patrol az HBO Maxra való száműzetése miatt nem lett volna egyértelmű (ráadásul már olyan lehetőséget is felkínáltak a szolgáltatás fogyasztóinak, hogy kedvezményesebben pártolhatnak át az HBO Max előfizetői táborához). A lényeg tehát az, hogy a CW megrendelte az első évadja közepén járó Stargirl második felvonását, de azt a korábbiakkal szemben már egyáltalán nem fogja adni a DC Universe.

Az Arrowverzum hullámzó színvonalú sorozatainak is otthont adó csatorna nem hiszem, hogy bárki számára bemutatásra szorul, a kérdés csak az, hogy számíthatunk-e minőségesésre, vagy a Stargirl megmarad ez a szellemes és könnyed sorozat a második évadjára is. Mindenesetre bizakodásra adhat okot, hogy a szériát a képregény szerzője, Geoff Johns készíti, akit egy családi tragédia inspirált a karakter megalkotásakor, egyszóval eléggé a szívén viseli a sorsát.

Courtney Whitmore történetét nyomon követhetitek az HBO GO kínálatában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.