Hirdetés

Egy korábbi szereplő is visszatér a Men in Black spin-offban

|

A Men in Black - Sötét zsaruk 3. egyik ügynöke is benne lesz az új filmben.

Hirdetés

Ahogy korábban is írtuk, az új Men in Black film egy spin-off lesz, amellyel bővíteni szeretnék az eddigi filmek univerzumát, így sem Tommy Lee Jones, sem Will Smith hírhedt karakterére nem számíthatunk. Valaki más viszont benne lesz az új filmben, afféle összekötőként szolgálva az eddigi részekkel. 

Hirdetés

A The Hollywood Reporter jelentése szerint az Oscar-díjas Emma Thompson újra magára ölti O ügynök szerepét a jelenleg is forgó spin-offban, akit korábban a Men in Black 3-ban láthattunk: ő vezette a Men in Black amerikai divízióját (a karakter fiatalabb verzióját pedig Alice Eve keltette életre). Arra azért nem számítunk, hogy Thompsonnak túl nagy szerepet szánnának, ugyanis a történet ezúttal Londonban fog játszódni és az ottani Men in Black kirendeltségre összpontosítva, amelyet a feltételezések szerint Liam Neeson karaktere fog vezetni, a sztori pedig két új ügynökre (Chris Hemsworth, Tessa Thompson) fókuszál. 

Az új Men in Black rendezői székében F. Gary Gray (Halálos iramban 8, Straight Outta Compton, Törvénytisztelő polgár, Az olasz meló) csücsül, aki Matt Holloway és Art Marcum (Vasember, Transformers: Az utolsó lovag) forgatókönyve alapján dolgozhat, a producerek között pedig többek között ott van Steven Spielberg is. 2019. május 17-én kiderül, hogy mit sikerült összehozni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.