Hirdetés

Michael Keaton nem csak a Flash filmben lesz Batman

|

Egy HBO Maxra érkező projektben is láthatjuk majd Bruce Wayne-ként a veterán színészt.

Hirdetés

A Warner Bros. a napokban hivatalosan is felsorakoztatta a 2022-ben érkező projektjeit az azokban közreműködő színészek és egyéb kreatívok neveivel együtt. A szemfüles olvasók pedig rögtön kiszúrták, hogy az HBO Maxon megjelenő Batgirl projektben Michael Keaton neve is felbukkan a színészek között, aki várhatóan Batmanként/Bruce Wayne-ként fog sertepertélni a filmvásznon.

Hirdetés

Már csak azért is esélyes eme forgatókönyv, mivel Keaton és Batman újabb összefonódása a szintén közelgő The Flash moziban már megerősítésre került. Hogy annak a filmnek az eseményei hatnak-e ki majd a Batgirlre, vagy esetleg másmilyen módon hozzák vissza Keaton Batman-variánsát, az majd kiderül. Az mindenesetre meglepő, hogy a Warner csupán ilyen egyszerű módon tudatja a rajongókkal Keaton visszatérését a szokásos csinnadratta helyett.

Az HBO Max filmben Leslie Grace alakítja majd a címszereplő hősnőt - aki egyébként az alábbi Twitter hozzászólásával megerősítette Keaton szerepét -, J.K. Simmons Gordon felügyelőt, rajtuk kívül pedig Brendan Fraser és Jacob Scipio is fontosabb szerepekben fognak feltűnni. A Batgirlnek egyelőre nincs hivatalos premierdátuma, de várhatóan 2022 második felében fog megjelenni.

Ti bíztok benne, hogy Keatonnek a fan service-en kívül jelentős szerepe lesz a Batgirlben?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.